✓ Speciale i bevaringsværdige bygninger

✓ Tømrerarbejde for private og erhverv

​Om os

Har du brug for en dygtig håndværker?

Så ko​ntakt GJ Tømrer og Sne​dker ApS. Vi aflægger gerne et besøg og giver et uforpligtende tilbud.

GJ Tømrer og Snedker ApS i Thyholm tilbyder professionelle løsninger til den rigtige pris. Er dit hus fredet eller bevaringsværdig, så skal vi nok sikre at alle regler bliver overholdt, og du samtidig får det resultat du ønsker, eftersom vi er specialister i bygningsrenovering.

GJ Tømrer og Snedker ApS tilbyder gerne rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en kompetent sparringspartner til at realisere dine ideer.


Vi er et moderne tømrerfirma, der varetager kundernes ønsker fra første streg til det færdige byggeri og vi hjælper gerne med at få styr på byggetilladelserne.

Vi er glade for at kunne gøre brug af det gamle håndværk og kan fremstille alt på vort eget værksted (Industrivej 6, Thyholm) tradionielt tømrer-opgaver samt snedkerarbejde rundt i hele Danmark.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger.

Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Læs om vores specialer her på siden og kontakt os for flere informationer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook og Google

Firma

GJ Tømrer og Snedker ApS.

CVR: 32277942

Administration

Nygade 6B

7790 Thyholm