✓ Speciale i bevaringsværdige bygninger

✓ Tømrerarbejde for private og erhverv

Bygningsrenovering med fokus på kvalitet

Hos GJ Tømrer & Snedker har vi flere års erfaring med bygningsrenovering af blandt andet fredede bygninger. Vi tilbyder effektiv bygningsrenovering til private og virksomheder i Holstebro, Struer og resten af landet. 

Johan Gram Jakobsen - indehaver, har gennem sit arbejde i Finn`s Tømrer og Snedkerforretning arbejdet med renoveringsarbejde i 18 år. Efter generationsskiftet, og ændring af firmanavn fortsætter han sit speciale med mange års kendskab.

Vi er specialister inden for rigtig mange former for tømrerarbejde som eksempelvis:

  • ​Koblede vinduer og døre
  • Paneler
  • Indvendige døre
  • Fodlister og gerigter
  • Gulve

Omhyggelig bygningsrenovering i de bedste materialer

Står du og mangler et kompetent tømrerfirma til bygningsrenovering af ældre, bevaringsværdige bygninger, er dette vores absolutte speciale. Vi har nogle dygtige fagfolk, der sætter en ære i at udføre et flot stykke arbejde. 

Når det kommer til ældre bygninger, er det essentielt for bevaringen, at vi har de rette værktøjer og teknikker. Gennem mange års erfaring forstår vi, hvad der skal til for at levere projekter, der lever op til vores kunders forventninger. Vi er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma, der har bygningsrenovering som et af vores helt store specialer. Skal vi se på en bygning eller bolig for dig og hjælpe dig godt og sikkert i mål?

Vi vejleder også i energioptimering

​Renovering af bygning er ikke det eneste vi kan hjælpe med. Har du utætte vinduer og døre, tilbyder vi også udskiftning af disse. Vi vejleder i det hele taget også om energioptimering, så du får din bolig optimeret til, at den bedre kan holde på varmen. 

Det sparer dig penge på både den korte og den lange bane. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave, hvor vi også kan fortælle mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du kan kontakte os på telefon 97 871 617, eller du kan skrive til os på gjtoemrer@gjtoemrer.dk, hvis du vil have os forbi til at give et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores møbelsnedker og andre services heriblandt vores  nybyggeri

Vi er altid klar til at tage nye, spændende udfordringer op!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook og Google

Firma

GJ Tømrer og Snedker ApS.

CVR: 32277942

Administration

Nygade 6B

7790 Thyholm