✓ Speciale i bevaringsværdige bygninger

✓ Tømrerarbejde for private og erhverv

​​Få hjælp til det rette nybyggeri

Er du på udkig efter professionel hjælp til et nybyggeri? Så er du landet det helt rette sted. Ved GJ Tømrer og Snedker står vi klar til at hjælpe vores kunder med at bygge et nyt hus. Vores virksomhed er beliggende i Struer, men vi kører gerne til Holstebro og resten af Danmark.

I vores byggefirma er vi flere kompetente håndværkere og snedkere ansat, som har mange års erfaring inden for håndværkerfaget. Vi har speciale i bevaringsværdige bygninger, som trænger til en professionel overhaling.

Har du en ældre bygning, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så står vi klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Vi udfører vores arbejde for både privat- og erhvervskunder uanset opgavens omfang. Vi kan garantere for et godt resultat og et nybyggeri i høj kvalitet.

Vi tilbyder:

  • Speciale i bevaringsværdige bygninger
  • Tømrerarbejde for private og erhverv
  • Fair og overkommelige priser

Hvad koster nybyggeri?

Ved GJ Tømrerog Snedker kan vi ikke sætte en nøjagtig pris på, hvad det vil koste for et nybyggeri. Det afhænger eksempelvis af, om det drejer sig om et helt nyt hus eller en totalrenovering af en ældre bolig. Ved mindre opgaver kan vi tilbyde en fast og god timepris.

Drejer det sig derimod om de større opgaver ved eksempelvis nybyg, laver vi altid et godt og uforpligtende tilbud. Her kan du ligeledes forvente en billig pris på et nyt hus uanset opgavens omfang.

​Vores priser er konkurrencedygtige, og vores ansatte er altid meget omhyggelige og effektive. Derfor leverer vi altid opgaverne til den aftalte tid, så du kan få det resultat, du drømmer om.

Skal vi bygge dit drømmehjem?

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser og kompetencer eller blot ønsker et trygt samarbejde med os, så hører vi meget gerne fra dig. Byg nyt hus med vores hjælp – vi sørger for høj kvalitet og professionel service fra start til slut.

Ring på telefon 97 87 16 17, eller send en e-mail til gjtoemrer@gjtoemrer.dk for et uforpligtende tilbud eller du kan høre mere om vores møbelsnedker​ og vores bygningsrenovering. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook og Google

Firma

GJ Tømrer og Snedker ApS.

CVR: 32277942

Administration

Nygade 6B

7790 Thyholm