✓ Speciale i bevaringsværdige bygninger

✓ Tømrerarbejde for private og erhverv

Møbelsnedker med sans for design og kvalitet

Er du på udkig efter en dygtig og professionel møbelsnedker? Så kan du med fordel kigge videre her på siden. Hos GJ Tømrer- & Snedker tilbyder vi møbeldesign til kvalitetsbevidste købere i Holstebro, Stuer og resten af landet. Vi tilbyder desuden reparation af diverse møbler.

Har du et møbel, du gerne vil have designet og fremstillet helt unikt, har vores møbeldesigner både kompetencerne og det rette værktøj til at hjælpe dig. Med mange års erfaring inden for faget laver vi speciallavede møbler på bestilling. Derfor kan du komme til os, hvis du har idéer til et flot møbel, du ønsker at gøre til virkelighed. 

Vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum for vores arbejde, og derfor sørger vi altid for at have en tæt dialog med hver enkelt kunde.

Vores møbelsnedker kan varetage enhver opgave

Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan designe og fremstille til dig. Vi tager enhver udfordring op, da det er vores passion for at skabe noget nyt, som er drivkraften. Vi har hjulpet et væld af tilfredse kunder med alle former for forskelligartede møbeldesign, som blandt andet kan være:

  • ​Bænke
  • ​Spejle
  • ​Borde
  • ​Stole

Når du får lavet et møbel hos vores møbelsnedker, kan du være ganske sikker på, at vi har øje for kvaliteten. Vi er meget omhyggelige og har fokus på den sidste finish, da det er vigtigt for, hvordan møblet tager sig ud.

Vi står 100 % inde for det, vi leverer, da vi er kompetente ud til fingerspidserne.

Derudover kan du forvente at modtage en god service, når du samarbejder med os. Vi rådgiver altid gerne, så du kan få lige det møbel, som matcher dine ønsker bedst muligt.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt vores møbelsnedker så vi sammen kan sætte os ned og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med et flot møbeldesign af dit drømmemøbel. Vi står klar til at varetage enhver opgave og hvis du vil høre mere om vores andre services heriblandt vores bygningsrenovering og nybyggeri så er du også velkommen.

Du kan ringe til os på telefon: 97 87 16 17 eller skrive til os på mail: gjtoemrer@gjtoemrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook og Google

Firma

GJ Tømrer og Snedker ApS.

CVR: 32277942

Administration

Nygade 6B

7790 Thyholm