✓ Speciale i bevaringsværdige bygninger

✓ Tømrerarbejde for private og erhverv

Møbeldesign med sans for kvalitet

​Hos GJ Tømrer- & Snedker tilbyder vi møbeldesign til kvalitetsbevidste købere i Holstebro, Thisted og hele Nordjylland. Har du et møbel, du gerne vil have designet og fremstillet helt unikt, har vi kompetencerne til at hjælpe dig. 

Med mange års erfaring inden for møbeldesign laver vi speciallavede møbler på bestilling. Derfor kan du komme til os, hvis du har idéer til et flot møbel, du ønsker at gøre til virkelighed. Indledningsvist tager vi en snak med dig om, hvad du godt kunne tænke dig, da vi har fokus på dine ønsker. 

Flot møbeldesign i mange former

Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan designe og fremstille til dig. Vi tager gerne en udfordring op, da det er vores passion for at skabe noget nyt, som er drivkraften.

Vi har hjulpet et væld af tilfredse kunder med alle former for forskelligartede møbeldesigns, som blandt andet kan være:

  • Bænke
  • Spejle
  • Borde
  • Stole

Vores mål er at levere et færdigt produkt, der lever op til dine forventninger. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at realisere dine møbeldrømme med flot møbeldesign.​

Når du får udført et møbeldesign hos os, kan du være ganske sikker på, at vi har øje for kvaliteten. Vi er meget omhyggelige og har fokus på den sidste finish, da det er vigtigt for, hvordan møblet tager sig ud. Har du et møbeldesign, vi skal hjælpe dig med, hører vi gerne fra dig.

Vi har altid kunden i centrum

​God service og høj kvalitet er to forankrede dele af vores arbejdsprocesser. Hos os er kunden altid i centrum, da vi lever af glade og tilfredse kunder. 

Derfor kan du altid se frem til at blive godt behandlet. Vi står 100% inde for det, vi leverer, da vi er kompetente ud til fingerspidserne. Har du et projekt til os, glæder vi os meget til at høre og se, hvad du har i tankerne.

Kontakt os, så vi sammen kan sætte os ned og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt med et flot møbeldesign af dit drømmemøbel.  

Ring til os på telefon 97 871 617, eller skriv til os på gjtoemrer@gjtoemrer.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Facebook og Google

Firma

GJ Tømrer og Snedker ApS.

CVR: 32277942

Administration

Nygade 6B

7790 Thyholm